A KissTóth Plusz Kft.-ről

TETŐABLAK BEÉPÍTŐ ÁLLÁS

FELADATOK

Kapcsolattartás az ügyfelekkel, áruátvétel, kiszállítás, majd a kiszállított termékek beépítése. a tetőablak beépítő munkatársak feladata a szerszámok és a cégautó karbantartása, tisztán tartása is.

ELVÁRÁSOK

Az egyik legfontosabb, hogy ne legyél tériszonyos. Az ablakok nehezek 30-60kg, tehát legyen ehhez megfelelő fizikumod. Akarj tanulni,  tudd használni a modern okos telefonokat, e-maileket.

SZEMLÉLETMÓD

Ha utálod a hétfőt és a feladatokra egy kötelezően elvégzendő szenvedésként gondolsz, akkor ez nem a te helyed 🙂 Csak akkor van értelme jelentkezned, ha szereted ezt a szakmát és szeretsz alkotni.

Tetőablak beépítőként a feladatod lesz, hogy az ügyfélnek kiszállítandó termékeket a szállító levél alapján összeállítsd, majd kiszállítsd a termékeket.

A legfontosabb feladatod a tetőtéri ablakok és tartozékai cseréje, beépítése és szervizelése lesz. Természetesen mindenre megtanítunk.

Az elvégzett feladatok, munkafolyamatokat dokumentálni kell. Az ügyfelekkel alá kell íratni a szállító levelet, teljesítési igazolást és a minőség ellenőrző dokumentumot.

Nagyon szuper, ha ács vagy tetőfedő végzettséged van, de ez nem elvárás. Azt viszont elvárjuk, hogy valamilyen szakmád vagy érettségid legyen. Szükség lesz továbbá “B” kategóriás vezetői engedélyre.

Legyen megfelelő fizikumod! Képesnek kell lenned egy 60kg-os tetőtéri ablakot felvinni a 2. emeletre a kollégáddal. Ne legyen tériszonyod. Magabiztosan tudj használni egy modern okos telefont és az e-mailek se okozzanak gondot.

Az igényes, kulturált megjelenés nálunk nagyon fontos, hiszen mások lakásában dolgozunk. Ha szerinted nem fontos rendszeresen fodrászhoz járni és tisztálkodni sem fontos minden nap illetve a tegnapi munkásruha is megteszi, akkor ez a pozíció nem neked szól!

Gondolkodj pozitívan, lásd meg a dolgokban a jót. Ha utálod a hétfőt és egész héten a pénteket várod, akkor inkább ne jelentkezz, mert nem fogod magad jól érezni nálunk.

Ne félj új dolgokat megtanulni. Mi azokat az exkluzív tetőablak megoldásokat is beépítjük, amelyeket az átlagos ács és tetőfedő nem vállal. Rendszeresen járunk képzésekre, hogy mindig naprakész tudásunk legyen.

Szeretsz alkotni, örömet okozni az ügyfeleknek. Megérted a problémájukat. Értéket akarsz adni nekik, ezért becsületesen és jól végzed a munkád.

Ilyeneket készítünk : )

Miért jó nálunk dolgozni?

Olyan munkatársat keresünk, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt a piaci
átlagnál jóval magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelni, viszont hosszú
távú biztos szakmai karriert, és családias hangulatú cégkultúrát ajánlunk.

A munkakezdés részletei

A jelentkezéshez a következőkre lesz szükséged

  • Fényképes önéletrajz

  • Írd le pár sorban, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni

  • A 8 általános iskolán felül egy szakma vagy érettségi

  • Nettó fizetési igény meghatározása

Jelentkezz tetőablak beépítőnek most!